VCG – Galerija

Galerija

Velikonočne vizitke s tehniko Quilling

Na delavnici so izdelale čudovite velikonočne vizitke.

Ustvarjanje nakita iz žice

Na delavnici smo ustvarile drevo iz žice.

Ustvarjamo nakit

Na delavnici Izdelava nakita iz žice smo spoznali, kako se oblikuje nakit iz različnih žic. Ustvarili smo zapestnice in prstane. Izdelki so čudoviti.

Možganski izzivi

Metka Soklič, profesorica matematike, ki se z največjim veseljem in strastjo loteva miselnih izzivov, popelje naše udeležence v svet ugank, logičnih iger, kjer pa postane reševanje problemov nadvse zabavno. Miselne vaje in možganski treningi ohranjajo ostrino uma. Na delavnici se spopadajo z različnimi možganskimi izzivi: reševanje labirintov, geometrijske sestavljanke, probleme z vžigalicami, logične zanke in uganke, preizkušajo pa tudi različne miselne in logične družabne

Preberi več

Vesele velikonočne praznike!

Pozdravljeni! Za Veliko noč, vam pošiljamo v pomoč: enga zajca, ki rad štriha jajca, eno pišče, ki hren išče, in pa kuharico lisico, da vam speče orehovo potico. Vesele velikonočne praznike!

Izdelava velikonočnega venčka

Izdelali smo velikonočni venček iz naravnih materialov ter jih okrasili z različnimi velikonočnimi okraski. S tem smo pričarali pravo praznično vzdušje.

Izdelava 3D čestitk iz papirja

Na ustvarjalni delavnici Izdelovanje 3D čestitk iz papirja smo si izdelale prečudovite čestitke.

Izdelava rož iz krep papirja

Na delavnici izdelovanja rož iz krep papirja so se udeleženke spoznale s tehniko izdelovanja iz krep papirja. Izdelale so si tri spomladanske cvetlice; žafran, zvonček in narciso.

Razstava slik 1.otroške šole slikanja na Bledu

Pred proslavo ob občinskem prazniku Občine Bled ob razstavi otroških slik, ki so nastale v sodelovanju s Kindermalschule Velden iz Vrbe na Koroškem, Občino Bled, prostovoljkami medgeneracijskega centra Bled in Hano Premrl.  

Program začetnega računalništva

Za člane Medobčinskega društva delovnih invalidov Radovljica izvajamo preko Večgeneracijskega centra Gorenjska tudi program začetnega računalništva. Program je namenjen tistim, ki se prvič srečajo z računalništvom. V programu se bodo udeleženci naučili uporabljati program Windows, namizje, delali bodo z okni, ustvarili si bodo elektronsko pošto in se naučili uporabljati internet.