BLOG

BRAVOOO – USPEŠNO SMO OPRAVILI MATURO IN ZAKLJUČNI IZPIT !!

08/03/2017

Nikoli ni prepozno. Pomembno je priti do cilja, ki smo si ga zastavili –

in ZAKLJUČEK IZOBRAŽEVANJA JE NAGRADA ZA VES TRUD. Poleg mnogih pozitivnih učinkov je tudi samopotrditev, da smo zmogli. Torej lahko gremo z upanjem v nove izzive, ki nam jih pripravlja življenje.

Kolektiv Ljudske univerze Radovljica vsem udeležencem iskreno čestita!!

Utrinki doživljanj udeležencev:

“Po uspešno opravljeni maturi sem bil srečen in ponosen nase, saj je matura ne glede na to kdaj jo opraviš poseben mejnik v življenju in prinese nove začetke.”
Andrej, 35 let, izobraževalni program ekonomski tehnik PTI, udelezenec izobrazevanja odraslih na LUR;

“Sedaj ko sem zakljucil solo se pocutim veliko bolje in motivirano! Hvala LUR za dobro izobrazevanje!”
Nejc,18 let, izobraževalni program trgovec, udelezenec izobrazevanja odraslih na LUR;

Že več kot 10 let imam v sebi neko praznino, ko po štirih končanih letnikih (brez ponavljanja) nisem dokončal poklicne mature
turističnega tehnika in to praznino bom to leto dokončno zapolnil.
Imam tudi sina in lepo bo, da mi ne bo kot najstnik mogel očitati : ˝Fotr, pa kaj težiš, saj tudi ti nisi končal srednje šole, kaj mi sedaj pametuješ˝.
Pridobitev izobrazbe ni le kos papirja, pomeni osebnostna rast in verjeli ali ne, v življenje bom vstopil precej samozavestnejši.
Dejan, 32 let, izobraževalni program ekonomski tehnik, udeleženec izobraževanja odraslih na LUR;

“S šolo Ljudska univerza Radovljica sem zelo zadovoljna. Profesorji in uslužbenci so super. vedno ti nudijo pomoč pri kakršni koli stvari.”
Ana, 23 let, izobraževalni program administrator, udeleženka izobraževanja odraslih na LUR;

” V letih 2015 – 2017 sem se izobraževal  na Ljudski univerzi Radovljica, za tehnika računalništva. Ves čas so me vsi zaposleni na Ljudski univerzi, spodbujali, mi pripravili vsa potrebna gradiva in se s profesorji dogovarjali za potrebne konzultacije in izpite.Najlepše se zahvaljujem vsem, da sem uspel priti do cilja in sem v februarju tudi uspešno opravil poklicno maturo.”Boštjan, 35 let, izobraževalni program tehnik računalništva, udeleženec izobraževanja odraslih na LUR;

VABIMO VAS,

NA NAŠO  FACEBOOK STRAN, KLIKNI!!!

 

Dostopnost

Share This