Korak – Center za razvoj kadrov

Splošno

V Centrih za razvoj kadrov – KORAK smo na voljo po vsej Sloveniji. Podjetjem stojimo ob strani skozi celoten proces razvoja kadrov: od prepoznavanja potreb in načrtovanja dejavnosti, preko njihove izvedbe do spremljanja učinkov. Zaposleni so tudi pri nas največji kapital. Imamo preko 200 strokovnih delavk in delavcev z dolgoletno prakso na področju izobraževanja odraslih. Seznanjeni so z vsemi razvojnimi trendi in posvečeni enemu samemu cilju: s posredovanjem novih znanj krepiti posameznike in graditi zadovoljne ter uspešne skupnosti. Več informacij na spodnji povezavi.

  

                                                                                                                                                                                                                       

KORAK – Center za razvoj kadrov

Korak - Center za razvoj kadrov

POSKRBITE ZA ZNANJE SVOJIH ZAPOSLENIH – aktualni tečaji za podjetja

    • Kako uspešno komunicirati na Facebooku? (4 ure), pričetek: torek, 11.4.2023, ob 9.00 na daljavo preko ZOOMa

    Facebook je spletno družbeno omrežje, na katerem preprosto vsako podjetje, institucija ali blagovna znamka morajo biti prisotni. Več kot 66% vseh uporabnikov na Facebook straneh preverja, kaj počnejo lokalna podjetja. Več o programu.

    • Kako uspešno komunicirati na Instagramu? (4 ure), pričetek: za tečaj še zbiramo prijave.

    Vabljeni na delavnico, kjer bomo skupaj odkrivali, kako se lahko na Instagramu približate vašemu ciljnemu občinstvu. Spoznajte, kako si lahko z izjemno vsebino na organski način zgradite zvesto skupnost na Instagramu! Več o programu.

    • Oglaševanje na Facebooku in Instagramu (9 ur), pričetek: za tečaj še zbiramo prijave.

    Facebook in Instagram predstavljata odlično priložnost za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke, dvig prodaje ali povpraševanj, grajenje email liste za izvajanje email marketinga in še druge cilje bi lahko našteli, o katerih vsekakor morate razmišljati, ko digitalni marketing vpletete v vašo dejavnost. Več o programu. 

    PRIJAVA NA TEČAJE

    Kontakt

    Telefon

    040 810 467

    Dostopnost