BLOG

Socialna omrežja in marketing – prosta mesta

21/02/2018

Še vedno so na voljo prosta mesta za program Socialna omrežja in marketing. S programom pričnemo v sredo, 28.2. ob 17. uri na Ljudski univerzi Radovljica, učilnica 5.

Program traja 50 ur in bo potekal vsako sredo od 17.00 – 20.00, skupaj 13 srečanj. Program se izvaja v okviru projekta Znanje Nas Aktivira (ZNA) in je namenjen zaposlenim odraslim, starejšim od 45 let. Program je za udeležence brezplačen, saj projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropski socialni sklad.

Več o programu:

Tečaj je razdeljen na teoretični (24 ur) in praktični del (26 ur). Na teoretičnem delu boste spoznali osnovne značilnosti in dejstva raznovrstnih socialnih omrežij, razmišljali boste katero socialno omrežje je smiselno izbrati za vaš posel in se poglobili v spoznavanju zasebnega in poslovnega profila na Facebooku in spoznali načela zasebnosti na omenjenem omrežju. Ker je trenutno zelo atraktivno oglaševanje na socialnih omrežjih, bomo raziskali tudi te možnosti in spoznali še druge trike pri objavah, da boste dosegali čim boljši odziv in še mnogo več. Poglobili se bomo v pravljični svet marketinga in odgovarjali na osnovna marketinška vprašanja, raziskovali naše ciljne skupine ter postavljali marketinško strategijo. Skupaj bomo pripravili vsa potrebna marketinška besedila, vključno z vašo osebno zgodbo, vsebine za na spletno stran, Facebook in besedila za e-mail marketing. Predstavljen vam bo svetovno znan sistem marketinške prodaje, ki se uporablja po celem svetu in dejansko »pije vodo«.

Praktični del tečaja boste ustvarjali na računalnikih in si postavili čisto svojo spletno stran v spletni aplikaciji Weebly. Odprli boste zasebno in poslovno stran na Facebooku, v kolikor je še nimate, ter osvojili še druge aktivnosti na tem socialnem omrežju. Predano vam bo tudi znanje o spletni aplikaciji MailChimp, s katero boste v prihodnje oblikovali čudovita elektronska sporočila in z njimi dosegali še večje prodajne uspehe z uporabo e-mail marketinga.

Izkoristite socialna omrežja za samopromocijo in promocijo vašega podjetja, hobija, dejavnosti in se prijavite na program Socialna omrežja in marketing.

 

Prijave sprejemamo na mail: lur@guest.arnes.si ali pa na 041/762-616. Prijavnice najdete pod zavihkom PRIJAVNICE

Dostopnost

Share This