BLOG

Fotografska razstava Pumovskih 18 portretov

30/03/2018

Na PUM-O Radovljica, ki daje vtis velike povezane družine, se je skozi zgodovino spisalo mnogo zanimivih zgodb. Mladi v programu so posneli več filmov, uprizorili lepo število predstav, modno revijo, hodili na mladinske izmenjave v tujino in podobno. Mentorji so v vseh teh letih pomagali številnim mladostnikom pri reševanju osebnih stisk, šolanju in iskanju zaposlitve. Večina je program tudi uspešno zaključila. Srčnost in trdni odnosi znotraj mentorske skupine so prebrodili marsikatero težavo. Praznovanje polnoletnosti programa bo zagotovo predstavljalo nov kamenček v mozaiku lepih spominov. Na osemnajst let delovanja PUM-O bomo v Radovljici še naprej opozarjali z različnimi dogodki in prireditvami na mesečni ravni.

Razstava se bo vsak mesec preselila. Potovala bo po lokalnem okolju in ostalih gorenjskih občinah. Trenutno si jo lahko ogledate v knjižnici v Kranjski Gori. Informacije na www.facebook.com/pum.radovljica

Na fotografijah: Nina Čater, Aljaž Peljhan, Leon Jože Bernik, Žan Gorjanc, Leonit Dukolli, Eva Zepan, Mark Ječnik, Tadeja Kofolj, Tilen Škofic, Vida Manson, Glorija Obradovič, Žan Lipič, Dominik Štern, Luka Novosel, Gregor Škrabar Krmelj, Tomaž Bilbija, Adrian Koritnik in Nastja Košnjek Sajevic.

Fotograf: Timotej Kejžar

Nekaj utrinkov iz otvoritve razstave:

Dostopnost

Share This