BLOG

DIVJA HRANA V KULINARIKI

08/04/2021

Aprilske »PETKOVE KUHARIJE« bodo v znamenju odkrivanja divje hrane in uporabe le te v kulinariki. Že ta petek, 9. 4. 2021, ob 18.00 vas čaka zanimiva tema JEDILNO CVETJE IN CVETLIČNI PRIPRAVKI. Monika Golja iz Polne cajne vam bo predstavila užitno spomladansko cvetje in vas seznanila z različnimi recepti za cvetlične pripravke, ki jih tako ali drugače lahko pripravimo v kulinariki. Kulinarične delavnice potekajo v okviru projekta Večgeneracijski center Gorenjske.

Pridružite se nam na spodnji povezavi:

https://us02web.zoom.us/j/81177200177

Meeting ID: 811 7720 0177
Passcode: 549131

Dostopnost

Share This
Politika zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, zato da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in nam pomagate razumeti, katere dele spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Več o piškotkih in nastavitve piškotkov lahko prilagajate na zavihkih na levi strani.

Preberite več.