BLOG

KAKO GRADITI ODNOS Z OTROKOM OZ. MLADOSTNIKOM?

21/05/2021

Vabimo vas na sklop treh izkustveno edukativnih delavnic, ki so namenjene staršem in starim staršem otrok in mladostnikov z vedenjskimi težavami. Delavnice so brezplačne in potekajo v okviru projekta Večgeneracijski center Gorenjske. Izvajale se bodo v prostorih Medgeneracijskega centra Bled, in sicer 1. 6.; 8. 6. in 14. 6. 2021 od 18.00 do 19.30.

V sklopu treh delavnic bomo spoznali:

  1. kaj so vedenjske težave ter kaj vse vpliva nanje;
  2. zakaj so meje tako pomembne in kako postaviti hišna pravila;
  3. kako ohraniti ter negovati odnos z otrokom/mladostnikom oz. vnukom.

Delavnice so izkustvene narave, zaželeno je, da udeleženci izpostavijo konkretne težave s katerimi se soočajo, skupaj pa bomo poiskali možne poti reševanja, usmeritve.

Veronika Šuštar, zakonska in družinska terapevtka, specializantka transakcijske analize deluje v okviru društva Vzgon, kjer opravlja svetovalno in terapevtsko delo že od leta 2012. Ima dolgoletne izkušnje pri delu s starši čustveno in vedenjsko težavnih otrok in mladostnikov in z osebami s posebnimi potrebami. Pri svojem delu uporablja različne koncepte (ACT, TT, …). Je izvajalka različnih delavnic, seminarjev, vodi podporne skupine za starše in delavnice za osebe s posebnimi potrebami.

Nina Pohar, univ. dipl. socialna delavka, mediatorka, študentka transakcijske analize v okviru društva Vzgon deluje od leta 2018. Izkušnje ima z delom z osebami s posebnimi potrebami, z osebami s čustveno vedenjskimi težavami in njihovimi starši, ter z osebami s težavami v duševnem zdravju. Je (so)izvajalka delavnic in seminarjev za starše otrok s čustveno vedenjskimi težavami.

OBVEZNE PRIJAVE na mcbled@guest.arnes.si ali na 040 810 476.

Dostopnost

Share This