BLOG

GLAS ZDRAVILO ZA TELO IN DUŠO, Zvočna meditacija z Mino Kunstelj

19/11/2021

GLAS ZDRAVILO ZA TELO IN DUŠO, Zvočna meditacija z Mino Kunstelj

ČETRTEK, 25.11., OB 18.00, ZOOM

KLIKNITE NA SPODNJO POVEZAVO
https://us06web.zoom.us/j/82117926090?pwd=QzI3dzBBL1dabVZ0eTc2RmFMRjZyQT09

Meeting ID: 821 1792 6090
Passcode: 091453

Glas je navdihujoča življenjska sila našega bitja in eno najbolj iskrenih ogledal našega notranjega doživljanja. Je lahko orodje, ki blaži, zdravi in nam vrača ravnovesje. Naš avtentični glas je darilo, ki nas povezuje s srcem in nas budi v sedanjem trenutku.

Na delavnici Glas, zdravilo za telo in dušo spoznamo načine za uglaševanje in harmonizacijo svojega bitja s pomočjo svojega lastnega glasu. Z uporabo svojega glasu pa dodobra privibriramo svoje telo in um. Ko si dovolimo igrivo raziskovati svoj glas brez sodb in omejujočih prepričanj, nam le ta razkrije najglobje vidike samega sebe in vpliva na vse nivoje našega obstoja. S to vibracijo širimo in sevamo mir in ljubezen tako sebi, kot tudi na prostor in bitja okrog nas.

Pri petju, izpevanju samoglasnikov, petju nadtonov ali drugih načinih harmonične uporabe glasu se zniža raven kortizola, stresnega hormona, poveča se izločanje endorfinov, hormonov sreče, umiri se možgansko valovanje, krepi se imunski sistem.

Na delavnicah bomo gradili na naslednjih področjih

  • Pomen diha in dihalno-glasovna tehnika za čiščenje vseh nivojev
  • Polje delovanje različnih zvokov
  • Tvoja lastna nota
  • Zaključna zvočna meditacija

Delavnico vodi Mina Kunstelj – od vas bodo v primerjavi z delavnicami Sproščanje in regeneracija z zvokom zahtevale nekoliko več aktivnosti, pridobili pa boste tudi znanja in tehnike, ki jih lahko uporabite v vsakdanjem življenju.

 

Dostopnost

Share This