BLOG

Kako lahko v stresnih časih najdemo notranji mir in zaupanje v življenje?

07/02/2022

Vabimo vas na ponedeljkov cikel brezplačnih webinarjev in meditacij, ki vam/nam bodo pomagali izboljšati kakovost življenja.

Webinarje bo vodila Katja Cesar, učiteljica meditacije (300h MTTC Rishikesh, India), energetska terapevtka (Access Consciousness) in pesnica.

 

14.2., 19:30-20:30

Kako lahko v stresnih časih najdem notranji mir in zaupanje v življenje?

Webinar in vodena meditacija

Dolgo že traja obdobje, ko mnogi ne čutite več varnosti in zaupanja v prihodnost. Stres, ki nam ga povzročajo skrbi in strahovi lahko negativno vpliva na našo psihofizično delovanje. Pogovarjali se bomo o uporabnih orodjih in tehnikah, s katerimi lahko v težkih časih najdemo notranji mir in ponovno začnemo zaupati v življenje. Po webinarju sledi tudi vodena meditacija v živo, ki vam bo pomagala, da ustavite misli in začutite občutke notranjega miru in hvaležnosti.

 

21.2., 19.30-20.30

Kako si lahko pomagam pri depresiji, tesnobi in paničnih napadih?

Webinar in vodena meditacija

Vse preveč ljudi vseh starosti se v teh časih sooča z depresijo, tesnobo in paničnimi napadi.  Te in še mnoge podobne stiske niso nepremagljive, saj jih je možno ublažiti z različnimi tehnikami in dihalnimi vajami. Pogovarjali se bomo o tem, kako si lahko sami pomagamo in ponovno zaživimo srečno življenje. Za webinarjem sledi vodena meditacija v živo, skozi katero bomo spustili vse strahove, skrbi in stres.

 

28.2., 19.30-20.30

Kako mi meditacija lahko izboljša kakovost življenja?

Webinar in vodena meditacija

Meditacija je starodavna duhovna tehnika, ki nam lahko pomaga, da umirimo naše misli, spustimo stres ter zaživimo bolj polno življenje. V webinarju bodo predstavljene različne oblike meditacije ter znanstveno dokazani učinki, ki jih ima ta tehnika na naša življenja. Za webinarjem sledi vodena meditacija v živo, v kateri bomo združili več različnih meditativnih tehnik in si dovolili, da obnovimo svojo energijo.

 

Povezava za Zoom je:

https://us02web.zoom.us/j/89429638204

Meeting ID: 894 2963 8204

Passcode: 576561

Dostopnost

Share This