BLOG

Brezplačni podjetniški zajtrk z Aljošo Bagolo

12/04/2022

Kako biti uspešen in pri tem ohraniti sebe in dobre odnose s sodelavci? To je izziv, s katerim se vsakodnevno soočamo. Če so merilo našega uspeha le zunanji rezultati, dosežki in doseženi cilji in se ob dosežkih počutimo prazne, smo nekje po poti izgubili sebe in zelo verjetno nevede na svoji poti do uspeha povozili druge. Na delovnem mestu preživimo polovico svojega življenja, ki je lahko lepo in znosno, pogosto pa je zaradi slabih odnosov neznosno. Odgovornost pogosto prelagamo na druge, jih krivimo za lastno nesrečo, se znašamo nad sodelavci ali pa se prilagodimo in tiho trpimo ter ostajamo v vlogi žrtve. Pot iz začaranega kroga nezadovoljstva slabih odnosov ni lahka, vendar z novim znanjem, iskrenim odnosom do sebe in drugih, je lahko naša pot do uspeha tudi uspešna.

Vabimo vas na brezplačni podjetniški zajtrk »S KORAKOM v uspešen dan«, kjer vam bomo predstavili Center za razvoj kadrov KORAK, v okviru katerega podjetjem ponujamo celovito podporo za razvoj vaših zaposlenih. Več o KORAKU: https://korak-kadri.si/

Gost podjetniškega zajtrka bo Aljoša Bagola s predavanjem Kako biti v redu. Aljoša Bagola je priznan predavatelj, slovenski kreativni direktor desetletja in avtor knjižnih uspešnic Srečo, prosim ter Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, ki je postala najbolje prodajana knjiga leta 2020. V svoji dvajsetletni oglaševalski karieri je snoval največje tržnokomunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel preko 150 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih, agencija Pristop, kjer je ustvarjal in vodil kreativni oddelek, pa je bila razglašena za oglaševalsko agencijo desetletja. Sedaj se posveča predavateljstvu, svetovanju o kreativnosti, pisanju in izbranim komunikacijskim projektom.

Obvezne prijave: https://forms.gle/JqiBghKn8a2TsDNm7

*Podjetniški zajtrk je prednostno namenjen predstavnikom podjetij in organizacij ter kadrovskim službam, ki imajo sedež podjetja v občinah Zgornje Gorenjske, Občini Naklo ali Občini Tržič.

O predavanju KAKO BITI V REDU

S svojim predavanjem nam bo Aljoša Bagola predstavil trenutno stanje, kjer bridko ugotavljamo, da naše dobro počutje in tehnologije »na steroidih« ne sobivajo najbolje: trpimo za odvisnostjo od digitalnih vsebin, za potrtostjo, preutrujenostjo in izgorelostjo, neusmiljeno pa nas izčrpavajo tudi vedno slabši odnosi, ki so, še posebej na družbenih omrežjih, prepredeni s sovražnostjo in negativnostjo. Predavanje zato razkriva zaodrja delovanja sodobnih tehnologij, vse od poslovnih do družbenomedijskih, in omogoča prepoznavanje zank in pasti, s katerimi ugrabljajo našo pozornost in nas izčrpavajo dragocene energije. Prinaša praktična znanja na področju opolnomočenja po izgorelosti, upravljanja s pričakovanji, razumevanja vpliva medijev in veliko zabavnih vsebin, ki poskrbijo za dodatno razvedrilo.

  • Spoznali bomo, zakaj pretkano vsiljena pričakovanja onemogočajo naše zadovoljstvo in radost. Razumeli bomo, zakaj je odlagati telefon in se ne meniti za TV daljinca dobra praksa za biti mirnejši in bolj zadovoljni s samimi sabo in svetom okoli sebe.
  • Ker se bomo zamislili nad nezavednim in rutiniranim ravnanjem ter škodljivimi avtomatizmi, bomo lahko sprejemali boljše odločitve in si privzgojili navade, ki nas ne bodo več ropale dragocene energije, te osrednje surovine naše duševne čilosti.
  • Znali bomo zaznati zastrupljene odnose, se iz njih pravočasno umakniti in prepoznati, kdaj čustva, ki jih potlačimo, vzniknejo v še posebej sabotirajoči obliki.
  • Ko bo naš notranji kritik želel nad nami povzdigniti svoj srepi glas, bomo vedeli, kako ga utišati s sočutjem do sebe. Ker bomo opogumljeni za zdravo postavljanje meja, se bomo veliko bolj cenili in s seboj ravnali odgovorno in spoštljivo.
  • Zatekali pa se ne bomo samo k ljubezni, ampak tudi k še eni neprecenljivi energiji – ustvarjalnosti. Dovolili si jo bomo in si omogočali, da nas popelje na pot uresničevanja naših talentov, poklicanosti, edinstvenosti in nenazadnje tudi uživanja v lepotah življenja.

Brezplačni podjetniški zajtrk bo potekal v sredo, 11. maja 2022, ob 9. uri v Čebelarskem centru Gorenjske, Rožna dolina 50a, 4248 Lesce.
Program bo trajal predvidoma do 11. ure, kasneje pa bo sledilo neformalno druženje s pogostitvijo.

Obvezne prijave: https://forms.gle/JqiBghKn8a2TsDNm7
Prijave so možne do 4. 5. 2022.

Dostopnost

Share This