BLOG

PRVOMAJSKE POČITNICE v MEDGENERACIJSKEM CENTRU BLED in TRIGLAVSKEM NARODNEM PARKU

15/04/2022

Otroke (od 6 let dalje) od blizu in daleč vabimo, da se udeležijo zabavnih in poučnih brezplačnih delavnic med prvomajskimi počitnicami. Moči smo združili skupaj z Infocentrom Triglavska roža na Bledu – Triglavski narodni park in poskrbeli za sproščen program, kjer boste lahko svoje možgančke mirno spustili na pašo.

ČETRTEK, 28. 4. 2022, 10.00 – 14.00; MEDGENERACIJSKI CENTER BLED – Ledena dvorana Bled

CIRKUŠKE VRAGOLIJE

Za vse cirkuške navdušence! Čaka vas zabaven dan z Gašperjem Stojcem. Preizkusili se boste lahko v cirkuških spretnostih, žongliranju z žogicami in skupinskih akrobacijah… Vse to pa so tudi super orodja, ki učijo mlade vztrajnosti, učenja iz napak, zabavne rekreacije in obvladovanja samega sebe. Skupaj bomo poskrbeli za kreativno alternativo »odklapljanja možganov« od vseh mobilnih naprav.

PETEK, 29. 4. 2022, 10.00 – 12.00; INFOCENTER TRIGLAVSKA ROŽA NA BLEDU

ŽUŽELČNEK

Slovenija je dežela čebel, čebelarjev in čebelnjakov. A poleg čebel, ki jih gojijo čebelarji, pri nas živijo tudi čebele samotarke. Zanje je značilno, da živijo samotarsko in da vsaka samica sama poskrbi za svoj zarod. Gnezdijo lahko v luknjah v lesu, v votlih steblih, v zemlji na tleh ali v gnezdilnicah, ki jim jih pripravimo ljudje. Pomagaj nam izdelati hotel za žuželke – žuželčnek, ki ga bomo s skupnimi močmi postavili na vrtu Infocentera Triglavska roža na Bledu. Na koncu pa si bomo izdelali še simpatičnega čmrlja ali čebelico za spomin.

Prijavite se lahko na mcbled@guest.arnes.si ali pokličite na 040 810 476 (Monika). Število mest je omejeno. Verjamemo, da bo zabavno, iskrivo in še posebej igrivo.

Počitniške A3

 

Dostopnost

Share This