BLOG

Tečaj risanja za tiste, ki ”ne znajo risat” v Medgeneracijskem centru Vezenine Bled

22/04/2022

Ker verjamemo, da smo vsi ljudje kreativna bitja in je pomembno, da svojo kreativnost izražamo, vas vabimo na poseben brezplačen tečaj – Tečaj risanja za tiste, ki ”ne znajo risat.”

Izvajalka Ajda Primožič Lima je takole opisala, kaj vas čaka na tečaju:

Veliko ljudi, ki jih srečam, mi reče, da ne zna risat. Tudi jaz sem včasih mislila, da ne znam risat. A ko sem začela risat, uživat in še več risat, sem ugotovila, da ne obstajajo ”ne znam risat” ljudje, le-ti si nikoli niso pustili oziroma se prepustili. Risanje in ustvarjanje je globoko intimno izkustvo, je lastno izražanje skozi drug medij. Predvsem pa lahko to delamo zase in zato, da se imamo fajn! Na tečaju ne bomo delali ‘mojstrovin’, ampak bomo uživali na poti iskanja lastne kreativnosti. Prejadrali bomo od enostavne abstrakcije do kompleksnega kolaža, iz nič naredili globok izraz s plastenjem in z mešanjem tehnik ter materialov prekrili naše neznanje ter dali našemu čutenju prosto pot. Ustvarjanje je terapija in je prav tako pomembno kot dobra hrana in čista voda za kvalitetno in polno življenje.

Predznanje risanja je popolnoma nepomembno. Dobrodošli vsi, ki radi raziskujete svojo kreativnost in ste radovedni, kam vas bo to pripeljalo.

Srečanja bodo potekala ob torkih (17.00 – 18.30). Začnemo po prvomajskih praznikih v torek, 10. 5. 2022, v novem Medgeneracijskem centru Vezenine Bled.

Obvezne prijave na mcbled@guest.arnes.si ali na 040 810 476.

Dostopnost

Share This