BLOG

JOGA OBRAZA NA BLEDU

05/05/2022

Za še bolj svež in sijoč videz se nam lahko pridružite na JOGI OBRAZA z Marcelo Boben v Medgeneracijskem centru Vezenine Bled.

JOGA OBRAZA Z MARCELO

TORKI (6 SREČANJ) Začetek: 10. 5. 2022, od 16.45 do 18.00, Cena za sklop 6ih srečanj – 30 €

Lokacija: Medgeneracijski center Vezenine Bled

Gube lahko izbrišemo in preprečimo na popolnoma naraven način in si s tem povrnemo mladostni videz. Osnovni tečaj joge obraza po sistemu »Savinina joga obraza« je program aktivne vadbe, sistem specializiranih vaj, s katerimi dvigujemo in krepimo vseh 57 mišic obraza, vratu in lobanje in tako na popolnoma naraven način poskrbimo za mladosten videz. Na ta način bomo okrepili in učvrstili celoten obraz, zaradi napetih in čvrstih mišic se povešena koža vrača nazaj na svoje mesto, brišejo se gube. Zaradi boljše prekrvavljenosti kože, je stimulirana tudi proizvodnja kolagena in elastina, koža pa postane bolj napeta in sijoča.

Vadba z obrazom pa ni pomembna samo zaradi lepotnega učinka. Področje od vratu navzgor je nadzorni center našega organizma, sedež pomembnih žlez, ki nadzirajo delovanje celotnega hormonskega sistema. Z aktivacijo žlez poskrbimo za ravnovesje in regeneracijo celotnega telesa, za njegovo pomlajevanje, ohranjanje vitalnosti in energije.

Obvezne prijave sprejemamo na mcbled@guest.arnes.si ali na 040 810 476.

Dostopnost

Share This