BLOG

MLADI ZA MLADE – DELAVNICA FILMSKEGA USTVARJANJA – MC BLED

09/05/2022

V sodelovanju z Zavodom Aspekt smo pripravili sklop delavnic za mlade in ga poimenovali MLADI ZA MLADE. Skupaj bomo raziskovali glasbo preko dj – delavnic, svet video iger skozi “gaming” dogodke, se preko delavnic in predavanj sprehajali skozi svet filmskega ustvarjanja, fotografije, dizajna, vodenja socialnih omrežji, vzpostavljanja poslov, iskanja kreativnih rešitev in še mnogo več.

Prva brezplačna delavnica filmskega ustvarjanja vas čaka že v sredo, 11. 5. 2022, ob 17.30 v novem Medgeneracijskem centru Vezenine Bled.

Za uvod filmske delavnice se bo predstavil Studio Slog. Na nekaj kratkih filmih bodo predstavili ozadje posameznih ustvarjenih video vsebin od same konceptualne zasnove do poprodukcije. Delavnica bo potekala na postavljenem setu za namene prikazovanja določenih stvari iz prve roke in postopno ter aktivno vključevanje v sam proces snemanja – da se stvari o katerih se govori tudi direktno pokaže. Po uvodu bodo udeleženci delavnice imeli proste roke do opreme in ustvarjanja z njo – s spremljavo in spodbudo filmske ekipe Studia Slog. Za potrebe spodbude bomo imeli pripravljen kratek scenarij za snemanje. Za konec bomo spodbudili udeležence k vključitvi v nadaljnje projektih.

Lepo vabljeni. Hvala za deljenje objave. Za udeležbo na delavnici pa se lahko prijavite na mcbled@guest.arnes.si ali na 040 810 476.

Dostopnost

Share This