BLOG

Zaključna konferenca projekta Znanje nas aktivira².

30/09/2022
“Dober odnos do sebe in drugih vpliva na življenje vsakega posameznika. Vsak potrebuje v življenju svojo harfo – nekoga, zaradi katerega vidi smisel v življenju.” (Sanela Peresciutti)
Ljudska Univerza Škofja Loka, Ljudska Univerza Radovljica Lur in Ljudska Univerza Tržič smo v četrtek, 29.9.2022, v Kongresni Center Brdo organizirale zaključno konferenco projekta Znanje nas aktivira².
Gostje konference so bile Sanela Peresciutti, dr. med., Nastja Lanišek, dipl. del. ter. in Rozi Bernik, univ. dipl. pol..
Sanela Peresciutti nam je v svojem predavanju predstavila pomembnost psihološke kleti v vsakdanjem življenju in zakaj na njo ne smemo pozabiti, kakšna je vloga toksične misli in njen vertikalni ter horizontalni prenos. Z Nastjo Lanišek smo govorili o pomembnosti ravnovesja telesne drže in gibanja za naše zdravje in dobro počutje, z Rozi Bernik pa o avtentičnosti in empatiji v celostni komunikaciji.
Ob koncu konference smo predstavili dosežke projekta Znanje nas aktivira (ZNA) 2, ki se zaključuje v oktobru 2022 in se poslovili z besedami:
ZNANJE NAS AKTIVIRA. IN TO NA KVADRAT!🥰
Projekt Znanje nas aktivira (ZNA) 2 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Dostopnost

Share This