BLOG

Zabaven skok v leto 2023

06/01/2023

Novo leto – nov začetek! Zadali smo si nove cilje in si obljubili, da bomo v novem letu še boljši. Razmišljali smo tudi o novoletnih zaobljubah. Najpogostejše so: postati bolj organiziran, več varčevati, prenehati kaditi in delati več za šolo. Ker večina zaobljub nikoli ne postane realnost, je pomembno, da so naši cilji čim konkretnejši, oprijemljivi in po možnosti merljivi. Uresničevanje ciljev zahteva tudi nekaj motivacije, zato smo se s Pumovci podali na lov za zakladom po praznični Radovljici.

Kljub bolj ali manj spomladanskemu vremenu smo si pričarali zimo na drsališču v športnem parku Radovljica. Ko smo se malo ogreli in se privadili gibanja na ledu je bilo prav zabavno. Po rekreaciji smo si privoščili pico, saj smo si jo zaslužili!

Potekale so tudi priprave za fotografiranje portretov. S Pumovci se bomo namreč prijavili na fotografski natečaj PORTRET 2023. Izdelava odličnih portretov je lahko pravi izziv. Upoštevati moramo pravilno osvetlitev, se ustrezno približati in znati dobro uporabljati fotoaparat. Najbližje so nam spontani portreti, ko so ljudje bolj sproščeni in je zato lažje ujeti njihov naravni nasmeh in nagajiv pogled. Portreti so še zanimivejši, če subjekt ne pozira. Za namen projekta, uporabljamo Canon EOS 750D in kamere na pametnih telefonih.

  

 

Dostopnost

Share This