BLOG

Filmske projekcije v aprilu na Bledu

05/04/2023

Filmske projekcije v sodelovanju s Kino Klubom v Medgeneracijskem centru Vezenine Bled v aprilu:

KINO komedija // Kajenje povzroča kašelj, sobota, 15. 4. ob 19:00, Večnamenska dvorana – Medgeneracijski center Vezenine Bled
V sodelovanju z Zavodom Aspekt predstavljamo film Kajenje povzroča kašelj. Skupina superjunakov, ki se proti zlobnežem bori s pomočjo negativne energije tobaka, se po divji bitki z želvo velikanko odpravi na obvezen enotedenski team building, da bi okrepili ekipnega duha, preden se vrnejo reševat svet … Vstopnina 4€. Prodaja kart na kraju dogodka. Za vprašanja o kinu in rezervacije pišite na info@kinoklub.si.

KINO // Zajčja šola: Velika kraja jajc, sobota, 8. 4. ob 10:00, Večnamenska dvorana – Medgeneracijski center Vezenine Bled
V sodelovanju z Zavodom Aspekt predstavljamo film za otroke Zajčja šola: Velika kraja jajc. Predstavljamo nadaljevanje celovečernega animiranega filma Zajčja šola – varuhi zlatega jajca, narejenega po otroški knjigi Fritza Koch-Gotheja in Alberta Sixtusa. “Vsi v Zajčji šoli so v visoki pripravljenosti. Vodja tolpe mestnih zajcev Leon se želi enkrat za vselej znebiti velike noči in se zato združi z lisicami. Ga bodo velikonočni zajci uspeli ustaviti? Naš mali junak Maks se mora odločiti, kam zares sodi. Skupaj z ostalimi zajčki mora napeti možgančke in zbrati ves svoj pogum, da bi preprečil lisicam, da bi za vselej uničile veliko noč.” Vstopnina 4€. Prodaja kart na kraju dogodka. Za vprašanja o kinu in rezervacije pišite na info@kinoklub.si.

KINO // Jezdeca, sobota, 8. 4. ob 19:00, Večnamenska dvorana – Medgeneracijski center Vezenine Bled
V sodelovanju z Zavodom Aspekt predstavljamo film Jezdeca. Pomlad 1999. Prijatelja iz zakotne vasice v Prlekiji sfrizirata svoja mopeda in se podata na cesto. Na poti skozi nedavno odcepljeni Slovenijo in Hrvaško se jima pridružita skrivnostna mlada ubežnica in ostareli motorist. Osebne vrednote se znajdejo na preizkušnji, svobodna volja pa pod vprašajem … Vstopnina 4€. Prodaja kart na kraju dogodka. Za vprašanja o kinu in rezervacije pišite na info@kinoklub.si.

Dostopnost

Share This