BLOG

Aprilske radosti

11/04/2023

Nekaj utrinkov o našem dogajanju izpred prejšnjih dni.

Katere so pa vaše pozitivne in negativne osebnostne lastnosti? Tudi za naše udeležence je bil kar izziv poiskati vsaj tri negativne in tri pozitivne osebnostne lastnosti. Vsi jih imamo, določene so lahko pri enih poklicih vrednotene kot pozitivne, pri drugih kot negativne. Izbrali smo si tudi nekaj poklicev in se preizkusili v vlogah iskalcev zaposlitev, delodajalcev in sodelavcev. Nekateri so bili dokaj prepričljivi in so dobro pripravljeni za vstop na trg dela, je pa zaželeno, da se pred pravim razgovorom dobro pripravimo.

Po navdihu in ob pomoči sodelavke Jasmine Šubic smo pripravili okusno velikonočno pogačo. Obiskali sta nas Mateja in Tina iz Labirint & Katapult Kranj, s katerima smo izdelali svoje unikatne naslovnice. Naše vodilo je bilo, da nihče resnično ne ve, kako mogočne so sanje v naših glavah… dokler ne navdihnejo naše resničnosti.

Naši sodelavki Mojli so udeleženci pripravili skromno presenečenje za rojstni dan in se s praktikantko Mašo zabavali ob igrah skupinske dinamike.

V Begunjah smo obiskali Vila Čira Čara – Zavod Manipura, kjer smo preživeli eno zadnjih druženj z njihovimi prostovoljci, preden se vrnejo vsak v svojo domovino. V različnih skupinah smo reševali glasbeni kviz, pisali svoje pesmi, se igrali razne igre, pili kavo in čaj. Izmenjali smo kontakte in upamo, da se kmalu spet kje srečamo.

Dostopnost

Share This