BLOG

POLETNI IZZIVI

07/07/2023
Pumo Radovljica deluje s polno paro naprej. Od 1. julija 2023 se program PUM-O Plus izvaja pod okriljem Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti v sodelovanju z ZRSZ. Hvala Občini Radovljica za pomoč in podporo v minulih dveh mesecih.
V preteklem tednu smo veliko časa namenili raznim interaktivnim igram, ki nam pomagajo pri razvijanju skupinske dinamike. Vsi namreč želimo biti slišani in sprejeti, kar pa ni vedno enostavno v večji skupini. Je pa dobra novica ta, da te veščine lahko treniramo in se jih naučimo uporabljati v vsakdanjem življenju.
V četrtek smo se podali v raj. Tako smo se počutili pri/nad/pod/ob slapu Peričnik. Na izlet smo se odpravili skupaj z novo skupino mladih prostovoljcev iz Volunteering in Zavod Manipura.
V hiši je ta teden v Kamri potekal program poletnih počitnic, zato smo nekaj aktivnosti, presenečenj in našega časa namenili tudi njim.
Nisi dokončal/a srednje šole, nisi v službi? Pa si star/a najmanj 15 let in mlajši/a od 29 let? Pohiti do nas in se nam pridruži!
Odkrij kaj zanimivega, nauči se kaj novega. To je tvoja vstopnica, da se vrneš v šolo ali poiščeš zaposlitev – mi pa ti pri vsem tem nudimo podporo in super družbo!

Dostopnost

Share This