BLOG

Novim izzivom naproti

15/09/2023

Ob čudovitem ambientu slapa Grmečica smo raziskovali naše vrednote in ugotavljali, kaj našemu življenju daje vrednost. Vrednote so tiste, ki lahko precej vplivajo na naše obnašanje, čeprav včasih ne izgleda tako. Iz vrednot se ustvarjajo prepričanja, katera vplivajo na naše dojemanje sveta. Našli smo tudi nekaj skupnih – prevladovale so družina, prijateljstvo, svoboda in iskrenost.

Končno smo se spet lahko vrnili v naše prostore s prenovljenimi sanitarijami. Ljubo doma, kdor ga ima. Bili pa smo hvaležni za vse sesalce v hiši, ki so nam prišli še kako prav v boju s prahom.

V polnem teku so tudi priprave na dogodek v okviru mednarodnega dneva športa, ko bomo obiskovalce razveselili z unikatnimi ročno izdelanimi dobitki, ki jih bodo lahko priigrali na kolesu sreče. Trenutno izdelujemo obeske za ključe in zapestnice prijateljstva.

V okviru usposabljanja mladinskih delavcev in trenerjev “Train the Trainers: It´s up to me 8th” smo za udeležence pripravili interaktivno delavnico s ČeBuLo. A brez panike, nismo jokali, temveč se med seboj malo bolje spoznali. Nekateri so si novo ime nadeli, spet drugi pa kakšno skrivnost o sebi razkrili.

Še vedno pa nadaljujemo z mozaičenjem v projektu Podhod.

Dostopnost

Share This