BLOG

Vrtelo se je …

22/09/2023

Vrtelo se je… kolo sreče. V petek smo se z udeleženci pridružili sodelavcem na Ljudski univerzi Radovljica. Obiskovalci Dneva svetovanje za znanje so lahko preizkusili svojo srečo in si priborili unikatne nagrade, ki so jih izdelali naši ustvarjalni Pumovci. Ter si na koncu zasluženo prislužili okusne palačinke.

Med tednom se nam je veliko dogajalo. Ponovili in obnovili smo naša pravila za preživetje, čistili in pospravljali pod budnim očesom gospodinje Sonje ter poleg še na polno ustvarjali razne obeske za srečo, zapestnice in kvačkane umetnine. Torek je bil dan za možgansko aerobiko. Na zabaven način smo urili miselne in gibalne sposobnosti.

V pravljični sobi Knjižnica ATL Radovljica smo prebirali pisma, skoraj 100 let stara ljubezenska  in druga modernejša, zbrana v knjigah ter sporočilca, ki so jih bralci uporabili kot kazala za knjige in pozabili. Spoznali smo poklic knjižničarke na drug način, izven izposojevalnega pulta in se zasanjano potopili v svet zgodb. Hvala Silva Kos!

Projekt Podhod tudi lepo napreduje… Mozaičimo v petkih. Projekt je medgeneracijsko naravnan. Bistvo je povezovanje in ustvarjanje, predvsem pa, da se imamo lepo. Vzdušje je zelo sproščeno, ravno pravšnje, da se naštelamo za miren vikend.

Dostopnost

Share This