BLOG

Pisano jesensko popoldne

13/10/2023

Odpovedan dogodek “Pisano jesensko popoldne”, a Vrt okusov še vedno odprt z delavnico izrezovanja buč

 Sporočamo, da je sobotni dogodek “Pisano jesensko popoldne” v Vrtu okusov odpovedan zaradi nestabilnih vremenskih razmer. Odločitev je bila težka, vendar sprejeta zaradi zagotavljanja najboljše možne izkušnje. Kljub odpovedi dogodka pa Vrt okusov ostaja odprt in ste vsi lepo vabljeni, da si pridete ogledat čudovit Vrt okusov Mateje Reš. Še posebej vljudno vabljene družine z otroki, saj Vrt okusov ponuja številne dejavnosti. Kljub odpovedi dogodka kot takega pa bo vseeno organizirana delavnica izrezovanja buč s Tanjo Eržen s pričetkom ob 14.00. Lahko prinesete seboj tudi svojo bučo, nekaj jih bo na voljo tudi tam. Prijave niso potrebne.  (Naslov: Zgornje Gorje 37a)


 

PISANO JESENSKO POPOLDNE, Vrt Okusov, različni izvajalci
Enkratni dogodek; PRESTAVLJENO na sobota, 28. 10. 2023, od 14.00 naprej
Sedaj že tradicionalni dogodek »Pisano jesensko popoldne« bo tudi letos potekal na domačiji Vrt Okusov Mateje Reš v Zgornjih Gorjah. Povezovalni dogodek za vse generacije je namenjen prepletanju različnih znanj in veščin lokalnih organizacij in izvajalcev. Na zabavnem medgeneracijskem druženju se bodo lahko obiskovalci preizkusili na različnih brezplačnih delavnicah, kupili izdelke lokalni proizvajalcev, se družili in naučili kaj novega.
Na dogodek se ni potrebno prijaviti, lahko pa izpolnite prijavnico, da vas obvestimo o aktivnostih in dogajanju: https://prijave.snipi.si/PjgrTRhL8aK

Dogajanje:
ustvarjalne delavnice
izrezovanje buč
delavnica s konji
športne igre
jesenska pravljica na skednju
lokalni ustvarjalci/proizvajalci se predstavijo

Sodelujoči:
Mateja Reš
Knjižnica A. T. Linharta
Društvo Žarek

Dostopnost

Share This