BLOG

NOVEMBERSKE AKTIVNOSTI

24/11/2023

PRODUKCIJSKA DELAVNICA

Teden smo začeli s produkcijsko delavnico v sodelovanju z našimi »babicami«. Veseli december se hitro približuje, zato smo se lotili izdelave različnih prazničnih izdelkov kot so okraski za božično drevo, stojala za svečke, obeski za ključe, ovitki za telefon itd. Vse naše izdelke boste lahko našli na tradicionalnem Miklavževem sejmu v Radovljici, v nedeljo, 3. decembra 2023. Do takrat nas čaka še kar nekaj dela, saj načrtujemo še vsaj tri delavnice.

 

BOŽIČEK ZA EN DAN

Sodelavka Gabi nam je predstavila projekt Božiček za en dan. Zbrana darila so namenjena otrokom in starostnikom iz socialno šibkejših družin iz cele Slovenije. Prav vsak lahko postane Božiček za en dan, in s svojim, skrbno izbranim darilom pričara lepši božič nekomu, ki ga najbolj potrebuje. Tudi mi smo se skupinsko pridružili projektu, eno izmed zbirnih mest pa je tudi na naši lokaciji – Ljubljanska cesta 19, Radovljica. Nekaj otrok in starostnikov še vedno išče svojega Božička, zato vabljeni, da se pridružite. Več informacij najdete na: https://www.bozicekzaendan.si/

 

TAVČI TATTOO

Na pobudo naših udeležencev smo povabili Saša Dudiča, lastnika Tavči Tattoo studia na Bledu. Priljubljenost tetovaž neustavljivo raste med vsemi generacijami. Tudi v naši družbi so tovrstni posegi v telo počasi vendarle bolj sprejemljivi kot pred nekaj leti. S Sašem, ki zase pravi, da se še vedno kreativno razvija in izpopolnjuje, smo imeli zelo zanimivo debato. Z veseljem nam je odgovoril na vsa vprašanja, tudi tista bolj »bizarna«.

Dostopnost

Share This