BLOG

Napovednik MC Bled #januar

03/01/2024

Vabljeni na naslednje delavnice in dogodke Medgeneracijskega centra Bled v mesecu januarju:

STOP NEZDRAVIM NAVADAM, torek, 9. 1. 2024, ob 16.30, kuhinja z družabnim prostorom – Medgeneracijski center Vezenine Bled
Novo leto je pravi čas za spremembo nezdravih navad. Če se ne zmoreš upreti nezdravim prigrizkom, se premalo gibaš, si preveč za ekrani, nimaš zdravih dnevnih rutin, si neorganizirana, ne znaš reči ne ali ti preprosto zmanjka motivacije in vztrajnosti za spremembe, potem pridi na predavanje 9.1. ob 16.30. Na predavanju boš izvedela, kako premagati izgovore, kako si zastaviti cilje, se držati dogovorov ter vztrajati in narediti spremembe, zaradi katerih boš bolj zdrava, mirna in zadovoljna. Predavala bo Saša Suhadolnik, certificirana Life Coachinja.
Število mest je omejeno, zato so prijave obvezne: https://prijave.snipi.si/maDgSWhRVow

5RITMOV, četrtek, 11. 1. 2024, ob 16.45, večnamenska dvorana – Medgeneracijski center Vezenine Bled
5ritmov sedaj tudi na Bledu. Vabimo vas na zelo zanimivo plesno delavnico 5Ritmov po gibalni metodi Gabrielle Roth. To je meditacija v gibanju, ki temelji na načelu, da usklajeno telesno gibanje vpliva na našo energijo, čustva, um in duhovnost. Plesno gibanje pripomore k večji telesni gibljivosti, odpravlja mišično zakrčenost, ki je posledica stresa, uravnava metabolizem. Na psihološki ravni pomaga pri ozaveščanju in kreativnem izražanju čustev in prepoznavanju vzorcev obnašanja. Na duhovni ravni zmanjšuje razkol ločenosti med telesom in duhom.
Ne potrebujete nikakršnega plesnega znanja, saj gre v osnovi za gibanje in ne ples v klasičnem pomenu besede. Delavnico vodi Anže Bertoncelj z več kot 10 letnimi izkušnjami. V letu 2021 je postal mednarodni certificiran učitelj 5Ritmov. Znanje je pridobival v Salt Lake Cityu, New Yorku in Amalurri. Anže je socialni delavec z občutkom za delo z ljudmi.
Delavnica bo potekala enkrat na mesec. Termini: 11.1.2024, 1.2.2024, 14.3.2024, 11.4.2024, 9.5.2024, 6.6.2024
Število mest je omejeno, zato so prijave obvezne: https://prijave.snipi.si/yblAI2hLP5x

POTOPLJENE SKRIVNOSTI, četrtek, 11. 1. 2024, ob 18.30, večnamenska dvorana – Medgeneracijski center Vezenine Bled
Naš gost bo Andrej Voje, podvodni fotograf in snemalec, ki nas bo popeljal v globine Jadranskega morja in nam predstavil skrivnosti potopljenih ladij in avionov, ki so svoj zadnji pristan dočakali v morskih globinah. Ker pri svojem raziskovanju morja sodeluje tudi s podvodnimi arheologi, nam bo predstavil tudi njihova odkritja.
Vstop je prost, prijava ni potrebna.

Urnik rednih delavnic Medgeneracijskega centra Bled:

 

Dostopnost

Share This