BLOG

Vabilo na virtualno srečanje v Bruslju ‘Meet the Champions of Excellence’

20/02/2024
Z udeleženci programa PUM-O+ Radovljica se bomo v petek, 23. 2. 2024, udeležili srečanja v Bruslju ‘Meet the Champions of Excellence’, ki ga skupaj organizirata EESO in Evropska komisija. Njun namen je poudariti vrednost poklicnega izobraževanja in usposabljanja ter spodbuditi mlade, da izberejo poklicno izobraževanje in usposabljanje kot učinkovito učno in poklicno pot.
Vabimo vas, da se srečanja preko spodnje povezave udeležite tudi vi iz svojega udobnega naslonjača.
Vas zanima več o možnostih poklicnega izobraževanja in usposabljanja? Pridružite se dogodku #MeetheChampions!

Ključne značilnosti dogodka: 

500 udeležencev, 400 mladih umov:  sodelovanje z raznoliko in navdihujočo skupnostjo, v kateri se 400 mladih posameznikov zbližuje, da bi raziskali brezmejne priložnosti v poklicnem izobraževanju in usposabljanju (PIU).

Prvaki odličnosti: spoznajte nedavne prvake EU iz WorldSkills, EuroSkills in Abylimpics v več kot 20 različnih disciplinah ter se učite iz svojih izkušenj in dosežkov.

Okrogla miza: Komisar Nicolas Schmit in predsednik EESO Oliver Röpke bosta izmenjala mnenja s prvaki in govorila o odličnosti poklicnega izobraževanja in usposabljanja ter ključni vlogi poklicnega izobraževanja in usposabljanja pri izkoriščanju sedanjih in prihodnjih zaposlitvenih možnosti.

Raziskovanje priložnosti v poklicnem izobraževanju in usposabljanju: 

Delavnice:  sodelovanje v razpravah o ključnih temah, kot so znanja in spretnosti za prihodnost, spolni stereotipi in učna mobilnost.

Dostopnost

Share This