BLOG

Rojstni dnevi, mednarodna razstava in obiski

17/05/2024

Vesna – ena izmed naših najboljših babic je imela rojstni dan. Skupaj z našimi “babicami” ne sodelujemo samo na projektih, ampak tudi skupaj praznujemo. Vesna ostani naša super babica in nas nikoli ne zapusti!

 

Tudi naši udeleženci sodelujejo na mednarodni razstavi “Naj živijo čebele & čebelji svet”, katere otvoritev je potekala v avli Občine Ormož.

Vabimo vas, da si razstavi ogledate v avli Občine Ormož, kjer bo na ogled do srede, 29. 5. 2024. Razstava nas popelje v čaroben svet čebel, kjer skozi ustvarjalnost umetnikov in umetnic lahko bolje razumemo, kako neprecenljiv je njihov prispevek k ohranjanju narave.

Hvala Ljudska univerza Ormož za vabilo k sodelovanju!

Projekt je financiran s strani programa Erasmus+

 

Naši udeleženci praznujejo! Naša Sara in Žiga sta dopolnila 18 let!

Tokrat se nam je na praznovanju pridružila skupina prostovoljcev iz zavoda Manipura. Slavljencema smo spekli torto, okrasili prostore in napravili poseben foto kotiček, kjer smo ujeli vesele trenutke.

 

Ta teden smo gostili prav posebne goste iz Irske.

Predstavili smo jim naš program PUM-O+ in mladinski dnevni center Kamra. Skupaj smo izvedli tudi kuharsko in fotografsko delavnico. Kljub dežju je bilo vzdušje sončno in nasmejano. V sklopu fotografske delavnice smo si ogledali šolski vrt, ki deluje v okvirju OŠ A. T. Linharta Radovljica, ter staro mestno jedro.

 

Dostopnost

Share This