BLOG

Goni Pony + generalka modne revije + obiski iz Črne Gore

07/06/2024

V tem tednu smo obeležili svetovni dan kolesarjenja. Pogovarjali smo se o deseti izvedbi kolesarske dirke Red Bull Goni Pony, ko tekmovalci z legendarnimi dvajset palčnimi kolesi tekmujejo na naš najvišji cestni prelaz – Vršič (1.611 m).

Ogledali smo si tudi film Program (2015). Gre za biografsko dramo, ki opisuje življenje Lanca Armstronga, ki je bil verjetno največji športni junak. S pomočjo razvpitega italijanskega zdravnika je razvil najbolj sofisticiran dopinški program v zgodovini športa.

Pripravili smo si tudi okusno rižoto.

 

Prva generalka za našo modno revijo v Radovljiški graščini je za nami. Pogovarjali smo se tudi o aktualnih evropskih volitvah in prihajajočih referendumih. Sezona cvetenja bezga je tudi že skoraj mimo: ta s svojimi značilnimi belimi cvetovi in še značilnejšim močnim vonjem kar vabi k nabiranju. Mi si bomo pripravili domač bezgov sirup.

 

 

Obiskala nas je delegacija iz Črne Gore. Glavni namen srečanja je bilo pridobivanje idej za nove programe in projekte v Črni Gori. Predstavili smo jim program PUM-O+, ciljne skupine, kako pridemo do udeležencev, aktivnosti programa, način financiranja, sodelovanja z javnimi institucijami itd.

 

Dostopnost

Share This