Program

PROGRAM OKTOBER 2021

Vsi programi so brezplačni, če bodo epidemiološke razmere dopuščale bodo potekali v živo ali pa na daljavo, preko ZOOM aplikacije

PRIJAVITE SE:

Monika Valjavec: mcbled@guest.arnes.si, 040 810 476

PRAVO ZAME

Izvajata: Nadja Vidic in Tanja Antonič Svetina

Trajanje: srečanja potekajo dvakrat mesečno ob ponedeljkih ob 9.00

Datumi: 11.10., 25.10., 8.11., 22.11., 6.12., 20.12., ob 9.00

Pravnici Nadja Vidic in Tanja Antonič Svetina vam bosta v mesečih predavanjih pomagali razreševati marsikatero pravno dilemo. Pripravili sta pester izbor tem, ki se navezujejo na najpogostejša pravna vprašanja in zagate. Predstavili vam jih bosta v teoriji in praksi.

PROGRAM NADALJEVALNEGA  RAČUNALNIŠTVA

Izvaja: Vera Pelhan

Trajanje: 20 ur, začetek: četrtek, 7.10., ob 10.45

Nadaljevalni program računalništva je namenjen tistim, ki že imate osnovno znanje. V programu Word boste uporabljali menijske vrstice, poglede in shranjevali dokumente. Velik del programa bo namenjen uporabi interneta, iskanju informacij, elektronski pošti.

NADALJEVALNA ASTROLOGIJA

Izvaja: Danica Janc

Trajanje: 20 ur, začetek: petek, 8.10., ob 9.00

Program Astrologija je namenjen udeleženkam, ki so ga v lanskem letu že obiskovale. Znanje o astrologiji bodo nadgradile s praktičnimi primeri, izračuni svojih astroloških kart.

 

PLES V KROGU

Izvaja: Metka Frelih

Trajanje: 20 ur, začetek: sreda, 6.10., ob 15.00

Folklorni plesi obujajo tradicijo iz življenja ljudi, plesi v krogu pa prinašajo harmonijo in mir. Plesni koraki in glasba nas vodita k veselju do življenja. Postanemo eno z glasbo, plesom, soplesalci, z vsem kar nas obdaja, predvsem pa z virom življenja, ki je v nas samih. Zaplešimo skupaj in odprimo se svetlobi, ki je že v nas.

FRANCOŠČINA Z EVO

Izvaja: Eva Poklukar

Trajanje: 20 ur, začetek v oktobru

Tečajniki na tej stopnji jezik že dobro poznajo in se znajo sporazumevati v večini vsakdanjih situacij, ko sogovornik govori razločno in uporablja standardno francoščino. Pri tem tečaju bo poudarek na konverzaciji v francoskem jeziku.

ROČNA DELA V KAMNI GORICI

Izvaja Društvo upokojencev Kamna Gorica

Trajanje: enkrat tedensko, ob ponedeljkih od 9.00 do 11.00, Kulturni dom Kamna Gorica

V Društvu upokojencev Kamna Gorica v okviru sekcije ročnih del potekajo že tretje leto srečanja. Članice se sestajajo vsak ponedeljek med 9. in 11. uro. Na srečanjih pletejo, kvačkajo, vezejo in se ustvarjalno lotevajo novih izzivov

PRIJAVE SO OBVEZNE!

Telefon

040 810 476

Email

mcbled@guest.arnes.si

Kontaktna oseba

Monika Valjavec

Dostopnost