Programi

NE ČAKAJTE NA BOLJŠE ČASE IN AKTIVIRAJTE SVOJE ZNANJE!

Ljudska univerza Radovljica bo v okviru projekta Znanje Nas Aktivira (ZNA) 2 v aprilu 2021 nadaljevala z izvajanjem  programov. Programi so namenjeni odraslim, starejšim od 45 let (zaposlenim in brezposelnim), razen osebam, ki imajo status upokojenca, in so BREZPLAČNI. Namen projekta Znanje Nas Aktivira (ZNA) 2 je povečati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje ter izboljšati kompetence, ki jih potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.

Zaradi zahtev in pravil projekta, ki je sofinanciran s strani Evropskega socialnega sklada in Republike Slovenije, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, imajo prednost pri vključitvi v programe udeleženci, ki imajo zaključeno največ poklicno izobrazbo in/ali udeleženci, ki še niso vpisani v noben program projekta ZNA2.

Na Ljudski univerzi Radovljica bosta od aprila 2021 potekala naslednja programa, kamor se lahko vključite odrasli, starejši od 45 let, ki še niste upokojeni.

 

PAMETNEJŠI OD PAMETNIH TELEFONOV

25 UR, 6 SREČANJ

So telefoni postali pametnejši od vas? Ni panike, saj boste v tem programu izvedeli vse, kar potrebujete. V programu boste ugotovili, da je vaš telefon računalnik v malem. Spoznali boste osnovne nastavitve, povezovanje na omrežje, dostopnost lokacije in podobno. Prenesli si boste različne uporabne aplikacije kot so: navigacija, prevajalnik, Viber, vreme, aplikacije za zdravje ipd. in si s tem olajšali vsakdanje življenje. Povezali se boste z osebnim računalnikom in preko Google storitev prenesli, delili datoteke in fotografije

SPLETI SVOJO SPLETNO STRAN

25 UR, 6 SREČANJ

Na tečaju Spleti svojo spletno stran si boste izdelali svojo spletno stran v programu Weebly. Program boste spoznali, kreirali domeno in prijavo, naučili se boste kako urejati spletne strani in jih postavljati. Izdelali si boste strukturo spletnega mesta (načrt), izdelali osnovne strukture za postavitev spletne strani (besedilo, oblika, fotografije, film), pripravili besedilo v programu Word. Za spletno stran boste pripravili fotografije in naredili predstavitev z animacijo ter pripravili multimedijske povezave. Na koncu boste spletno stran predstavili.

Kontakt in prijave

Telefon

041 762 616, 04 537 24 12