BLOG

Poskrbite za znanje svojih zaposlenih – aktualni tečaji za podjetja

14/02/2023

Ste podjetje, organizacija ali samostojni podjetnik, ki bi radi uspešno komunicirali na Facebooku z vašimi strankami?Facebook je spletno družbeno omrežje, na katerem preprosto vsako podjetje, institucija ali blagovna znamka morajo biti prisotni. To vsekakor ni kanal, ki je namenjen zgolj objavljanju fotografij iz prostega časa.

Ste mogoče že vešči komuniciranja preko Facebooka, socialno omrežje Instagram pa vam je še malo neznano. Spoznajte, kako si lahko z izjemno vsebino na organski način zgradite zvesto skupnost na Instagramu! Facebook in Instagram predstavljata odlično priložnost za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke, dvig prodaje ali povpraševanj, grajenje email liste za izvajanje email marketinga in še druge cilje bi lahko našteli, o katerih vsekakor morate razmišljati, ko digitalni marketing vpletete v vašo dejavnost.

Vas mogoče bolj zanima grafično oblikovanje? Bi se želeli naučiti, kako uporabljati enostaven program CANVA, ki omogoča ogromno funkcij in orodij, s katerimi bo vaše ustvarjanje prineslo izdelke, ki bodo izstopali iz množice enakih?

Imate v vašem podjetju ali organizaciji zaposlene tujce? Želite, da se naučijo slovenskega jezika? V začetnem tečaju slovenščine za tujce bodo udeleženci pridobili znanje slovenščine na vstopni ravni, ki jim bo kasneje v pomoč pri komunikaciji na delovnem mestu in vsakdanjem življenju.

Na Ljudski univerzi Radovljica preko Centra za razvoj kadrov KORAK ponujamo aktualne tečaje za podjetja, s katerimi lahko poskrbite za dodatno znanje zaposlenih:

  • CANVA grafično oblikovanje od A do Ž (10 ur), pričetek: sreda, 22.2.2023, ob 10.15 na daljavo preko ZOOMa

Vas zanima grafično oblikovanje? Bi se želeli naučiti, kako uporabljati program, ki omogoča ogromno funkcij in orodij, s katerimi bo vaše ustvarjanje prineslo izdelke, ki bodo izstopali iz množice enakih? Več o programu.

  • Začetni tečaj slovenščine za tujce (60 ur), pričetek: četrtek, 23.2.2023, ob 18.00 na Ljudski univerzi Radovljica

Imate v vašem podjetju ali organizaciji zaposlene tujce? Želite, da se naučijo slovenskega jezika? V začetnem tečaju slovenščine za tujce bodo udeleženci pridobili znanje slovenščine na vstopni ravni, ki jim bo kasneje v pomoč pri komunikaciji na delovnem mestu in vsakdanjem življenju. Več o programu.

  • Kako uspešno komunicirati na Facebooku? (4 ure), pričetek: torek, 7.3.2023, ob 9.00 na daljavo preko ZOOMa

Facebook je spletno družbeno omrežje, na katerem preprosto vsako podjetje, institucija ali blagovna znamka morajo biti prisotni. Več kot 66% vseh uporabnikov na Facebook straneh preverja, kaj počnejo lokalna podjetja. Več o programu.

  • Kako uspešno komunicirati na Instagramu? (4 ure), pričetek: torek, 21.3.2023, ob 9.00 na daljavo preko ZOOMa

Vabljeni na delavnico, kjer bomo skupaj odkrivali, kako se lahko na Instagramu približate vašemu ciljnemu občinstvu. Spoznajte, kako si lahko z izjemno vsebino na organski način zgradite zvesto skupnost na Instagramu! Več o programu.

  • Oglaševanje na Facebooku in Instagramu (9 ur), pričetek: torek, 4.4.2023, ob 9.00 na daljavo preko ZOOMa

Facebook in Instagram predstavljata odlično priložnost za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke, dvig prodaje ali povpraševanj, grajenje email liste za izvajanje email marketinga in še druge cilje bi lahko našteli, o katerih vsekakor morate razmišljati, ko digitalni marketing vpletete v vašo dejavnost. Več o programu.

PRIJAVA NA TEČAJE

Dostopnost

Share This